Gostovanje bjelovarskih hornista u Novom Travniku

Gostovanje bjelovarskih hornista u Novom Travniku
Učenici hornisti u mjesecu travnju dobili su poziv ravnatelja Glazbene škole Jakova Gotovca Novi Travnik (Federacija BiH), gospodina Josipa Dujmušića za gostovanjem i sudjelovanjem na Svečanom koncertu povodom 53. rođendana Škole.
 
Sa velikim veseljem poziv je prihvaćen te su se hornisti Dorian Ćuić, Elizabeth Aria Cone, Dora Vinković i Bruno Laktaš sa nastavnikom Ivanom Oškerom i nastavnicom korepetitoricom Ivanom Šošić sa svojim programom dana 9. lipnja 2022. godine pridružili svečanom i prekrasnom obilježavanju rođendana Osnovne škole Jakova Gotovca Novi Travnik. Nastupili su, kao nama već dobro poznati, kvartet rogova dok su Dorian Ćuić i Elizabeth Aria Cone predstavili rog i kao solistički instrument. 
A koliko su naši domaćini predivni ljudi velikog srca govori i njihova gesta da su naši učenici bili ti koji su nakon koncerta dobili čast prerezati rođendansku tortu Škole. 
Na povratku kući posjetili smo i gradić Jajce poznat po prekrasnim slapovima.
 
Na ovom čarobnom gostovanju ostvarena su predivna glazbena prijateljstva kako učenika tako i nastavnika te jedva čekamo uzvratiti poziv Glazbenoj školi Jakova Gotovca Novi Travnik sljedeće godine za sudjelovanjem na našem Glazbenom tjednu.