Virtualna nastava

Poštovani učenici i roditelji!

 

Započela je virtualna nastava preko classroom.google.com. Molimo vas da aktivirate G Suite for Education na adresi aktivacija.skole.hr koristeći AAI@EduHR identitet učenika. Kontaktirajte nastavnike predmeta koje pohađaju učenici kako bi bili sigurni da nastavnici imaju točne adrese učenika, tako da ih mogu pozvati u svoje predmete u okviru učionice.

 

Nakon aktivacije koja traje oko 2 sata dobit ćete potvrdu aktivacije. Ako su vas nastavnici pozvali u svoju učionicu, dobit ćete pozivnice za predmete. Aktivaciju i pozivnice možete provjeriti na stranici webmail.skole.hr. Na tu stranicu se ulazi također preko AAI@EduHR identitet učenika (obično je to ime.prezime@skole.hr). Svakako kontaktirajte nastavnike i provjerite da oni imaju točne podatke za učenika.

 

Pri ulasku u classroom.google.com može se dogoditi da budete automatski prebačeni na osobni Google/GMail račun. Na taj način je nemoguće ući u virtualni razred, pa promijenite aktivni račun na vaš AAI@EduHR račun. Ako će vas program tražiti kôd predmeta, isti možete dobiti od nastavnika.

 

Sretno virtualno učenje!

Glazbena škola Vatroslava Lisinskog Bjelovar

Vatroslava Lisinskog 1
43000 Bjelovar
tel. +385 (0)43 244 416

Arhiva objava
Statistika
  • 235.453 posjeta
  • Broj stranica: 242
  • Broj objava: 578
  • Posljednja promjena:
    9. rujna 2023. @ 6:58